sponsoren

Coop
Poiesz
bloemenpotpourri 2.0
kapsalon Steenhuis
perfect flowers
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > donderdag 18 mei route 10 km

donderdag 18 mei route 10 km

 

 

 

Woensdag 17 mei  10 km

 

 

 1. Start “Bruine Paard”

 2. Bij de verkeersregelaars oversteken, richting kledingzaak en doorlopen over de stoep. Einde van de stoep rechts de “Praam” in. Deze straat met wat bochtjes volgen, bij “Boegbeeld” begeleid wonen rechts.

 3. Bij de driesprong links richting de “Snikke”. Deze weg volgen, langs de skeelerbaan en bij de T-splitsing links over de stoep.

 4. De stoep volgen, voorbij sporthal/buurthuis, “de Enter” richting de verkeersregelaars.

 5. Na de verkeersregelaars links de stoep op tot aan “meester. van Ekstraat”. Deze weg rechts over de stoep lopen. Ongeveer 8 meter na de Jehovakerk kunnen jullie overstekken en de weg uitlopen tot aan het schelpenpad. Deze is vanaf einde van de stoep te zien.

 6. Op het schelpenpad links tot aan de hekjes, daar de weg oversteken en weg over het schelpenpad vervolgen, langs de moestuinen.

 7. Aan het einde van het schelpenpad rechtsaf. Ga hier links lopen aan de kant van de weg i.v.m. het verkeer!!

 8. Deze weg helemaal uitlopen, met de bocht mee tot het fietspad. Hier links over het fietspad lopen i.v.m. tegenliggers.

 9. Aan het einde van het fietspad verder over de stoep tot aan “dr Beumerstraat” rechts.

 10. Loop deze tot de “meester Zuidemastraat” aan de rechterkant, hier over de stoep. Aan het eind links oversteken de stoep op (meester Voortmanstraat) tot aan het schelpenpad, hier links over het schelpenpad.

 11. Einde schelpenpad rechts aanhouden, voorbij de garageboxen rechts richting het speeltuintje. Hier rechtdoor langs de speeltuin en aan het eind links.

 12. Bij de sloot over het bruggetje en links langs school lopen. Einde van de stoep meebuigen naar rechts en stoep volgen tot nog eens rechts de lawaaistraat in.

   

 13. Einde van de lawaaistraat rechts met de bocht mee, bij de parkeerhavens oversteken de stoep op. Daarna de weg vervolgen, stoep volgen naar rechts.

 14. Langs de tandarts de stoep volgen naar links en oversteken bij de paaltjes.

 

Artikel is geplaatst door Redactie “De Woudklank”

op 25-06-2016 - 13:05

 

HAULERWIJK – Op zaterdag 2 juli zetten de bedrijven van het voormalige schoolgebouw De Rank aan de Meester Jongebloedstraat 1 in Haulerwijk hun deuren open voor het publiek.

 

Vanaf begin april zijn Tandartspraktijk Haulerwijk, Yvonne’s Tandtechniek en Tinto Kindercoaching al gevestigd in het voormalige schoolgebouw. In mei zijn daar Mooi Moment beautysalon en BVK grafisch vormgever bij gekomen. Op 1 juli neemt ook Massagepraktijk Jeroen Vermeulen zijn intrek in dit verzamelgebouw.

 

 

 1. Einde van de straat, “meester v/d Meistraat” links oversteken de stoep op. Nu doorlopen tot de hoofdweg.

 2. Op de Leeksterweg linksaf de stoep volgen tot aan het startpunt. Denk hierbij om het oversteken van de zijstraten!!

 

Controleer ’s avonds u en uw kinderen op teken, met name benen, liezen en oksels.

 

Mededeling voor morgen:

De route kan wat modderig zijn bij natter weer, denk hierbij om kleding en schoeisel!